Sponsors

postheadericon Duchenne Heroes

Helaas moeten we afstand nemen van de deelname aan de duchenne heroes 2011 en 2012, waar het team MTB4duchenne Riding voor Kim onder deze namen sponsoring heeft binnengehaald bedoeld voor de Duchenne Heroes en Duchenne Parent.

Gebleken is dat met name voor 2012 een groot deel van de sponsoring, meer dan 10% van de sponsorbijdragen, is gebruikt voor onkosten van het mountainbike team zelf. Dit is niet conform de ANBI registratie waarover onze stichting beschikt.

Zowel in 2011 en 2012 is er geen euro binnengekomen op de rekening van de stichting Duchennedraagster, wij kunnen alleen garant staan voor gelden welke op onze rekening zijn binnengekomen. Sponsoring welke rechtstreeks op de rekening van duchenne heroes is gestort zal ook zeker conform ANBI besteed worden, voor de sponsoring welke op een andere rekening van het team terecht is gekomen kunnen wij geen verantwoording dragen.

Voor het jaar 2013 zullen we proberen in eigen beheer, conform ANBI, opnieuw deel te nemen aan de Duchenne Heroes. Samen met MTB4duchenne.
Alleen dan kunnen we garanderen dat de middelen op die plek terechtkomen waarvoor u heeft geschonken, u gift zal dan aftrekbaar zijn voor de belastingdienst.

Giften gedaan in 2011 en 2012 aan MTB4Duchenne Riding4Kim kunnen niet als gift aan de stichting Duchennedraagster worden afgetrokken.