Sponsors

postheadericon Sponsoring S.O.S.Matrozenkoor

Donderdag 30 juli 2015

Op de Veluwse Markt in Beekbergen waren we donderdag 30-7-2015 uitgenodigd om een prachtige cheque in ontvangst te nemen

Dit keer kregen we voor de Stichting Duchennedraagster een cheque aangeboden van € 1.500,00 euro, ook 3 andere stichtingen hebben een mooie donatie ontvangen.

Het S.O.S. Matrozenkoor heeft dit keer opnieuw 4.000 euro geschonken aan goede doelen!

Zij treden speciaal op voor goede doelen en iedere bijdrage van de verkoop van hun cd's komen ten goede aan goede doelen.

 

Koninginnedag 30 April 2013

Op onze laatste Koninginnedag 30 April 2013 om 12:30uur , zijn wij opnieuw uitgenodigd door het S.O.S. Matrozenkoor om een cheque in ontvangst te nemen.

Dit keer kregen we voor de Stichting Duchennedraagster een cheque aangeboden van € 1.250,00 euro, extra blij zijn we dat ook de stichtingen My Breath my music en de Stichting Bulters en Mekke een hele mooie cheque aangeboden hebben gekregen, dit zijn stichtingen waar we als stichting duchennedraagster mee samen hebben gewerkt.

Het S.O.S. Matrozenkoor heeft dit keer opnieuw meer dan 11.250 euro geschonken aan goede doelen!

Zij treden speciaal op voor goede doelen en iedere bijdrage van de verkoop van hun cd's komen ten goede aan goede doelen.

Zaterdag 23 April 2011

Zaterdag 23 April 2011 om 13:45 uur werden we verwacht bij het optreden van het S.O.S. Matrozenkoor op het leienplein in Apeldoorn. Het S.O.S. Matrozenkoor vierde vandaag haar 10 jarig jubileum. Zij treden speciaal op voor goede doelen en iedere bijdrage van de verkoop van hun cd's komen ten goede aan goede doelen.

Dit jaar hebben ze o.a. gekozen voor de Stichting Duchennedraagster en hebben ze ons een "Mega" bedrag geschonken van € 3.333,33 euro, We mochten dus vanmiddag de cheque in ontvangst nemen en genieten van hun optreden, Ze hebben meerdere malen de naam van onze stichting genoemd, en verwezen naar onze website.

Wij zijn hun dus erg dankbaar.