Sponsors

postheadericon Albert Keijzer Transport

We hebben van Albert Keijzer Transport een prachtig bedrag ontvangen en onderstaande mail:

Via onze medewerker de heer Juliën Maas is aan het bestuur van Stichting Hulpfonds Albert Keijzer in 2012 het verzoek gedaan om na te gaan of er een financiële bijdrage geleverd kan worden aan uw Stichting.

Zoals u wellicht weet is Stichting Hulpfonds Albert Keijzer een Stichting die haar bijdragen ontvangt van alle medewerkers van Albert Keijzer Transport. De bijdragen van de medewerkers worden door de onderneming verdubbeld. Met het geld ondersteunt Stichting Hulpfonds Albert Keijzer met name organisaties die zich inzetten voor hulpbehoevende kinderen.

Op basis van de informatie die Juliën aan ons heeft doorgegeven hebben we vastgesteld dat de Stichting Duchennedraagster zich inzet voor hulpbehoevende kinderen en hun omgeving. De doelstelling van uw stichting en de activiteiten om erkenning voor Duchennedraagsters te verkrijgen spreken het bestuur van onze stichting aan en we hebben dan ook gemeend om u te ondersteunen met een eenmalige bijdrage van € 750.

Wij zijn alle medewerkers en met name Juliën Maas erg dankbaar voor dit gebaar en uiteraard ook de Stichting Hulpfonds Albert Keijzer.

Klik hier voor de website van Albert Keijzer.