Sponsors

postheadericon Gift Den Haag Texel

Stichting Den Haag Texel heeft een gift gedaan aan de Stichting Duchennedraagster van € 500,00, klik op de foto voor hun website.

 

postheadericon Gift Vandenbelt Makelaars

VandenBelt makelaars  heeft een gift gedaan aan de Stichting Duchennedraagster van € 100,00, klik op de foto voor hun website.

 

postheadericon Stichting Karate do van Elburg

 

postheadericon Sponsoring S.O.S.Matrozenkoor

Donderdag 30 juli 2015

Op de Veluwse Markt in Beekbergen waren we donderdag 30-7-2015 uitgenodigd om een prachtige cheque in ontvangst te nemen

Dit keer kregen we voor de Stichting Duchennedraagster een cheque aangeboden van € 1.500,00 euro, ook 3 andere stichtingen hebben een mooie donatie ontvangen.

Het S.O.S. Matrozenkoor heeft dit keer opnieuw 4.000 euro geschonken aan goede doelen!

Zij treden speciaal op voor goede doelen en iedere bijdrage van de verkoop van hun cd's komen ten goede aan goede doelen.

 

Koninginnedag 30 April 2013

Op onze laatste Koninginnedag 30 April 2013 om 12:30uur , zijn wij opnieuw uitgenodigd door het S.O.S. Matrozenkoor om een cheque in ontvangst te nemen.

Dit keer kregen we voor de Stichting Duchennedraagster een cheque aangeboden van € 1.250,00 euro, extra blij zijn we dat ook de stichtingen My Breath my music en de Stichting Bulters en Mekke een hele mooie cheque aangeboden hebben gekregen, dit zijn stichtingen waar we als stichting duchennedraagster mee samen hebben gewerkt.

Het S.O.S. Matrozenkoor heeft dit keer opnieuw meer dan 11.250 euro geschonken aan goede doelen!

Zij treden speciaal op voor goede doelen en iedere bijdrage van de verkoop van hun cd's komen ten goede aan goede doelen.

Zaterdag 23 April 2011

Zaterdag 23 April 2011 om 13:45 uur werden we verwacht bij het optreden van het S.O.S. Matrozenkoor op het leienplein in Apeldoorn. Het S.O.S. Matrozenkoor vierde vandaag haar 10 jarig jubileum. Zij treden speciaal op voor goede doelen en iedere bijdrage van de verkoop van hun cd's komen ten goede aan goede doelen.

Dit jaar hebben ze o.a. gekozen voor de Stichting Duchennedraagster en hebben ze ons een "Mega" bedrag geschonken van € 3.333,33 euro, We mochten dus vanmiddag de cheque in ontvangst nemen en genieten van hun optreden, Ze hebben meerdere malen de naam van onze stichting genoemd, en verwezen naar onze website.

Wij zijn hun dus erg dankbaar.

 

postheadericon A-dreamfromtheveluwe.nl

De familie Kamp van de kennel A-Dream from the Veluwe 
website: http://www.a-dreamfromtheveluwe.nl heeft vandaag, Maandag 10 februari
2014 haar eerste nestje gekregen van Bodyll, het zusje van Inti. Maar liefst 11 puppies !

Zij stellen 1 puppie ter beschikking voor een Kind welke baat heeft bij een Hulphond.

Zij willen dit via onze stichting laten lopen in samenwerking met Bulters en Mekke.

 

A-dream from the Veluwe heeft een nestje en is bereid een pup te schenken aan een Kind met een spierziekte om opgeleid te worden tot Hulphond.

De eigenaresse van de kennel uit Apeldoorn heeft destijds ook bemiddeld bij de aanschaf van onze Inti welke nu als hulphond en maatje bij onze Kim is.

Om voor de hulphond in aanmerking te komen zijn er uiteraard wel een aantal voorwaarden:

1.   U dient aangemeld te zijn bij Bulters en Mekke, zij moeten bereid zijn om de hond (samen met u en uw kind) op te leiden en uw gezin dan 
ook geschikt te vinden voor een hulphond.

2.   De aanschaf van de hond € 1.000,00 moet voor uw gezin een probleem zijn.

3.  Ook de kennel "A-dream from the Veluwe" moet uiteindelijk akkoord gaan met de plaatsing van de pup, het oordeel van de stichting 
Bulters en Mekke zal daarvoor erg belangrijk zijn.

4. Conform de algemene voorwaarden van de Kennel mag de hond niet door u verkocht worden, als u uiteindelijk niet voor de hond kan zorgen moet deze
terug naar de kennel en/of naar de Stichting Duchennedraagster zodat zij voor een geschikte herplaatsing kan zorgen. Dit is ook het geval als de hond
na een jaar niet goedgekeurd wordt om als hulphond te dienen en u de hond niet binnen het gezin kan behouden (bijvoorbeeld om medische redenen).

De puppies zijn op 10 februari 2014 geboren, en mogen pas het nest verlaten na ongeveer 8 weken. Als u dus in aanmerking wenst te komen voor dit geweldige aanbod van A-dream from the Veluwe, dan dient u dus zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Bulters en Mekke en daarna met onze Stichting Duchennedraagster. U zult begrijpen dat enige snelheid is geboden, de pup kan niet te lang door de kennel vast gehouden worden.

Als we voor zondag 23 februari 2014 nog niets hebben vernomen, dan bedanken we A-dream from the Veluwe voor dit geweldige aanbod en zullen we aangeven dat we dit keer geen gebruik zullen maken van hun aanbod. U kunt dan uiteraard nog wel de procedure in werking stellen en misschien kunnen we dan met het volgende nestje gezamenlijk iets voor u en uw gezin betekenen.

 

http://www.a-dreamfromtheveluwe.nl
Http://www.bultersmekke.nl

 
Meer artikelen...