Sponsors

postheadericon Stichting Karate do van Elburg

 

postheadericon A-dreamfromtheveluwe.nl

De familie Kamp van de kennel A-Dream from the Veluwe 
website: http://www.a-dreamfromtheveluwe.nl heeft vandaag, Maandag 10 februari
2014 haar eerste nestje gekregen van Bodyll, het zusje van Inti. Maar liefst 11 puppies !

Zij stellen 1 puppie ter beschikking voor een Kind welke baat heeft bij een Hulphond.

Zij willen dit via onze stichting laten lopen in samenwerking met Bulters en Mekke.

 

A-dream from the Veluwe heeft een nestje en is bereid een pup te schenken aan een Kind met een spierziekte om opgeleid te worden tot Hulphond.

De eigenaresse van de kennel uit Apeldoorn heeft destijds ook bemiddeld bij de aanschaf van onze Inti welke nu als hulphond en maatje bij onze Kim is.

Om voor de hulphond in aanmerking te komen zijn er uiteraard wel een aantal voorwaarden:

1.   U dient aangemeld te zijn bij Bulters en Mekke, zij moeten bereid zijn om de hond (samen met u en uw kind) op te leiden en uw gezin dan 
ook geschikt te vinden voor een hulphond.

2.   De aanschaf van de hond € 1.000,00 moet voor uw gezin een probleem zijn.

3.  Ook de kennel "A-dream from the Veluwe" moet uiteindelijk akkoord gaan met de plaatsing van de pup, het oordeel van de stichting 
Bulters en Mekke zal daarvoor erg belangrijk zijn.

4. Conform de algemene voorwaarden van de Kennel mag de hond niet door u verkocht worden, als u uiteindelijk niet voor de hond kan zorgen moet deze
terug naar de kennel en/of naar de Stichting Duchennedraagster zodat zij voor een geschikte herplaatsing kan zorgen. Dit is ook het geval als de hond
na een jaar niet goedgekeurd wordt om als hulphond te dienen en u de hond niet binnen het gezin kan behouden (bijvoorbeeld om ed-inform).

De puppies zijn op 10 februari 2014 geboren, en mogen pas het nest verlaten na ongeveer 8 weken. Als u dus in aanmerking wenst te komen voor dit geweldige aanbod van A-dream from the Veluwe, dan dient u dus zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Bulters en Mekke en daarna met onze Stichting Duchennedraagster. U zult begrijpen dat enige snelheid is geboden, de pup kan niet te lang door de kennel vast gehouden worden.

Als we voor zondag 23 februari 2014 nog niets hebben vernomen, dan bedanken we A-dream from the Veluwe voor dit geweldige aanbod en zullen we aangeven dat we dit keer geen gebruik zullen maken van hun aanbod. U kunt dan uiteraard nog wel de procedure in werking stellen en misschien kunnen we dan met het volgende nestje gezamenlijk iets voor u en uw gezin betekenen.

 

http://www.a-dreamfromtheveluwe.nl
Http://www.bultersmekke.nl

 

postheadericon Golden Nieuws nummer 6 dec 2013

Golden Nieuws jaargang 58, nummer 6, December 2013

 

postheadericon Stedendriehoek December 2013

 

postheadericon Profielwerkstuk van Nynke Swaagman en Fetsje de Jong

Profielwerkstuk van Nynke Swaagman en Fetsje de Jong

Nynke en Fetsje hebben ons benaderd om een profielwerkstuk te maken, ze hebben geweldig werk geleverd en mede dankzij de medewerking van Jessica gezorgd voor een mooi resultaat!

Profielwerkstuk.pdf

 
Meer artikelen...
spankbang xbxx.me pornhub.black xxnx.link xvideis.cc youjizz.site