Sponsors

postheadericon Het Kontakt 30 januari 2013

Hierbij het krantenartikel uit het Kontakt Leerdam van 30 januari 2013:

Het kontakt

 

postheadericon Oudervereniging Basisschool de Eendracht

De ouderverening Openbare Basisschool de Eendracht heeft een lopathon georganiseerd en een bedrag van € 250,00 gestort op onze rekening.

We danken de oudervereniging voor de steun aan onze stichting!

 

postheadericon Stichting Specsavers Steunt

Specsavers is betrokken bij de lokale gemeenschap en vindt dat bedrijven een bepaalde verplichting hebben aan de gemeenschap en de maatschappij. Daarom hebben we altijd goede doelen en bredere projecten ondersteund in de buurt van onze winkels. Omdat Specsavers veel sponsorverzoeken krijgt en zeer uiteenlopende organisaties wil steunen, is in 2010 Stichting Specsavers Steunt opgericht. Hiermee sparen alle Specsavers-winkels steeds een jaar lang voor twee lokale goede doelen.

In 2011/2012 hebben wij meegedaan aan de stemronde, en mede namens jullie stem waren wij 1 van de twee stichtingen voor Specsavers (Apeldoorn). We hebben van de Stichting Specsavers Steunt 2.055,48 euro mogen ontvangen op onze rekening.

We willen Specsavers en alle stemmers graag bedanken voor deze steun aan onze stichting.

 

postheadericon Duchenne Heroes

Helaas moeten we afstand nemen van de deelname aan de duchenne heroes 2011 en 2012, waar het team MTB4duchenne Riding voor Kim onder deze namen sponsoring heeft binnengehaald bedoeld voor de Duchenne Heroes en Duchenne Parent.

Gebleken is dat met name voor 2012 een groot deel van de sponsoring, meer dan 10% van de sponsorbijdragen, is gebruikt voor onkosten van het mountainbike team zelf. Dit is niet conform de ANBI registratie waarover onze stichting beschikt.

Zowel in 2011 en 2012 is er geen euro binnengekomen op de rekening van de stichting Duchennedraagster, wij kunnen alleen garant staan voor gelden welke op onze rekening zijn binnengekomen. Sponsoring welke rechtstreeks op de rekening van duchenne heroes is gestort zal ook zeker conform ANBI besteed worden, voor de sponsoring welke op een andere rekening van het team terecht is gekomen kunnen wij geen verantwoording dragen.

Voor het jaar 2013 zullen we proberen in eigen beheer, conform ANBI, opnieuw deel te nemen aan de Duchenne Heroes. Samen met MTB4duchenne.
Alleen dan kunnen we garanderen dat de middelen op die plek terechtkomen waarvoor u heeft geschonken, u gift zal dan aftrekbaar zijn voor de belastingdienst.

Giften gedaan in 2011 en 2012 aan MTB4Duchenne Riding4Kim kunnen niet als gift aan de stichting Duchennedraagster worden afgetrokken.

 

postheadericon ANBI beschikking

De Stichting Duchennedraagster is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen nut beogende instelling ANBI. dit betekend dat de giften welke gedaan zijn aan onze stichting in aanmerking komen als aftrekpost voor de belastingaangifte van de schenker !

 
Meer artikelen...